Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Veedon fleece Van Morrison

Jaar
Muzieklijstjes
1974



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Oor 1974 / 22 Hoort zegt 't voort! Hubert van Hoof
Oor 1989 / 18 Oase Bert van de Kamp
Moj 1997 / 45 Filter Albums Neil Spencer
Q 1997 / 130 Re-Releases Dave Henderson 3
Hea 2000 / 3 Discografie Leo Kramer 5
Moj 2002 / 107 How to buy Van Morris... Peter Paphides
Hea 2008 / 5 Blues/Jazz/Soul Roeland Smits 3.5
Rev 2008 / 7 Albums Opnieuw Harry de Jong 5
Oor 2008 / 8 Play Reissues Jan van der Plas
Q 2009 / 276 How to buy Van Morris... Peter Kane
Moj 2013 / 240 How to buy Van Morris... Colin Irwin



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

NME 1974 NME - jaarlijst 1974
34
Oor 1974 Oor - Jaarlijst 1974
5
Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
x
Oor 1987 Oor - Eeuwlijst (t/m 1987)
x
1
Oor 1991 Oor - De jaren 1971-1991
x
1
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
x
475
Algemeen D... 1999 Algemeen Dagblad - top 100 van de eeuw (David Kleijwegt)
x
44
Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Heren
x
34
Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
3
Mojo 2002 Mojo - How to buy Van Morrison
x
Oor 2004 Oor - 50 jaar Pop : 70 artiesten uit de jaren 70
x
26
Rolling St... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
GQ 2006 GQ - 100 coolest albums
x
57
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
696
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
750
Q 2009 Q - How to buy Van Morrison
10
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
808
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
827
Mojo 2013 Mojo - How to buy Van Morrison
2
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
945
Boek 2014 Mourits&Steinz 80/90s: U2 (invloed)
x
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
959
Heaven 2016 Heaven - Jaarlijst 2016 Grijstgedraaid in 2016
Boek 2016 Luisteren &cetera, Albums van Van Morrison
x
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
1068
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
1121
Boek 2019 365 albums die je beluisterd moet hebben - Folk
5
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1970-1974
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
1116
Q 2020 Q - 354 albums to blow your mind
x
x
Uncut 2023 Uncut - 500 greatest albums of the 1970s
x
108

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk