Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

It's too late to stop now Van Morrison

Jaar
Muzieklijstjes
1974



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Oor 1974 / 5 Hoort zegt 't voort! Barend Toet
Oor 1989 / 18 Oase Bert van de Kamp
Moj 1997 / 45 Filter Albums Neil Spencer
Q 1997 / 130 Re-Releases Dave Henderson 4
Hea 2000 / 3 Discografie Leo Kramer 5
100 2005 / 1 John Tobler
Oor 2008 / 2 Voor Beginners Jan van der Plas
Hea 2008 / 3 Blues/Jazz/Soul Roeland Smits 3.5
Moj 2008 / 171 Filter Reissues Mat Snow 5
Q 2009 / 276 How to buy Van Morris... Peter Kane



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Village vo... 1974 Village voice - Jaarlijst 1974
20
NME 1974 NME - jaarlijst 1974
30
Oor 1974 Oor - Jaarlijst 1974
3
Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
x
Oor 1979 Oor - De jaren zeventig
x
1
Boek 1987 The top 100 rock 'n' roll albums of all time (1987)
x
53
Oor 1987 Oor - Eeuwlijst (t/m 1987)
x
2
Mojo 1998 Mojo - best live albums of all time
x
x
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
x
214
Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Heren
x
34
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
x
Internet 2006 Robert Christgau - Albums met A
x
x
Guardian 2007 Guardian - 1000 albums to hear before you die (2007)
Mojo 2007 Mojo - Big bang! : 100 records that changed the world
x
75
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
537
Wah Wah 2008 Wah Wah - Groeten van Rottumerplaat
x
1
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
538
Q 2009 Q - How to buy Van Morrison
4
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
569
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
602
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
662
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
762
Q 2015 Q - The album that changed my life
x
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
781
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
799
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1970-1974
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
802
Boek 2021 1001 albums you must hear before you die : Jaren 70
x
x
Lust for L... 2021 Lust for Life - De 50 beste live-albums aller tijden
33
Uncut 2023 Uncut - 500 greatest albums of the 1970s
x
317

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk