Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Liege & lief Fairport convention

Jaar
Muzieklijstjes
1969



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Hea 2000 / 5 Discografie John van Tiel 4
Hea 2002 / 4 Reissues Pieter Wijnstekers 5
Oor 2002 / 14 Re-Play Matthijs Linnemann
100 2005 / 1 Giancarlo Susanna
Rev 2007 / 4 Albums Opnieuw Harry de Jong 4
Oor 2007 / 9 Voor Beginners Jan van der Plas
Q 2007 / 254 Reissues Paul Lester 5
Q 2008 / 264 How to buy English fo... Peter Kane
Oor 2009 / 8 Voor Beginners Matthijs Linnemann
Moj 2010 / 201 How to buy Fairport c... Mike Barnes
Moj 2012 / 223 How to buy Sandy Denn... Colin Irwin
Moj 2014 / 250 File Under (Jim Irvin... Jim Irvin 4



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Oor 1996 Oor - 25 jaar in 1996 - Folk
x
3
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
x
149
Record col... 2000 Record collector - Classic albums from 21 genres: Folk
x
x
Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Folk
x
x
Oor 2004 Oor - 50 jaar Pop : 60 artiesten uit de jaren 60
x
37
Boek 2005 1001 albums : Jaren 60
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1960s
x
x
Observer 2006 Observer - 50 albums that changed music
x
45
Mojo 2006 Mojo - beyond folk
x
9
Internet 2006 100 greatest albums of all time (Paul Morley)
x
x
Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
Mojo 2007 Mojo - Big bang! : 100 records that changed the world
x
58
Uncut 2007 Uncut - The 30 best reissues of 2007
8
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
399
Q 2008 Q - How to buy English folk
1
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
384
Mojo 2009 Mojo - The 50 greatest Island records
x
5
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
398
Mojo 2010 Mojo - How to buy Fairport convention
1
Mojo 2012 Mojo - How to buy Sandy Denny
1
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
416
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
412
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
432
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
48
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
453
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1960s
x
x
Classic ro... 2018 Classic rock - The real 100 greatest of the 60's
x
48
Uncut 2018 Ultimate record collection: the 1960s
x
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
446
Boek 2019 365 albums die je beluisterd moet hebben - Folk
12
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
456
Boek 2021 1001 albums you must hear before you die : Jaren 60
x
x
Uncut 2022 Uncut - The greatest 500 albums of the 1960's
x
61

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk