Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Blood on the tracks Bob Dylan

Jaar
Muzieklijstjes
1975



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Oor 1975 / 2 Hoort zegt 't voort! Bert van de Kamp
Q 2000 / 160 Re-Releases Danny Eccleston 5
Hea 2001 / 1 Discografie Hans Loeve 5
Alo 2003 / 41 Albums Opnieuw Jan van der Plas 5
Moj 2003 / 119 Filter Reissues John Harris 5
100 2005 / 1 Bruno MacDonald
Oor 2005 / 10 Play Voor beginners Jan van der Plas
Oor 2009 / 4 Artikel Tom Engelshoven
Q 2009 / 272 How to buy Bob Dylan Peter Kane
Lus 2023 / 127 Artikel Jolien Eijsink



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Village vo... 1975 Village voice - Jaarlijst 1975
4
NME 1975 NME - jaarlijst 1975
1
Oor 1975 Oor - Jaarlijst 1975
6
Boek 1977 The top 200 rock 'n' roll albums of all time (1977)
x
25
Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
x
Oor 1979 Oor - De jaren zeventig
x
1
NME 1985 NME - writers all time 100 albums
x
51
Boek 1987 The top 100 rock 'n' roll albums of all time (1987)
x
25
Oor 1987 Oor - Eeuwlijst (t/m 1987)
x
2
Oor 1991 Oor - De jaren 1971-1991
x
2
Rolling St... 1992 Rolling stone - Illustrated history of rock and roll (1992)
x
x
NME 1993 NME - the 70's
x
29
NME 1993 NME - writers top 100 albums
x
85
Guardian 1997 Guardian - 100 best albums ever
x
39
Rolling St... 1997 Rolling stone - 200 albums
x
x
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
x
24
Algemeen D... 1999 Algemeen Dagblad - top 100 van de eeuw (David Kleijwegt)
x
52
NME 2000 NME - writers choice for the most heartbreak albums of all time
x
13
Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Rock
x
x
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
15
Rolling St... 2002 Rolling stone - The readers' 100
39
NME 2003 NME - 100 best albums
x
47
Q 2003 Q - the greatest albums ever
x
40
Rolling St... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
16
Pitchfork 2004 Pitchfork - The top 100 albums of the 1970s
x
5
Rolling St... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
x
Q 2005 Q - the ultimate music collection: Essential artist
x
x
Internet 2006 Robert Christgau - Albums met A
x
x
Internet 2006 Wat is het allerbeste album? Top 100 (VPRO)
55
Classic ro... 2006 Decades - the 200 greatest albums of the 70s : 1975
x
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
34
Mojo 2006 Mojo - top 40 Dylan albums: studio albums
3
Internet 2006 100 greatest albums of all time (Paul Morley)
x
x
Q 2006 Q - 100 greatest albums! - as voted by you
23
Mojo 2007 Mojo - Big bang! : 100 records that changed the world
x
39
Oor 2007 Oor - Top 100 aller tijden (2007)
x
4
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
23
Wah Wah 2008 Wah Wah - Groeten van Rottumerplaat
x
1
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
23
Q 2009 Q - How to buy Bob Dylan
1
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
23
Boek 2011 Meesterwerken Bob Dylan (samenstelling Bert van de Kamp - ABC Dylan 2011)
2
Boek 2011 Mourits & Steinz: Fleetwood mac
x
Rolling St... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
16
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
23
Heaven 2013 Heaven - De 50 beste singer song writers
x
1
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
20
NME 2014 NME - 101 albums to hear before you die
x
51
Uncut 2014 The 50 greatest Singer-songwriter albums
x
17
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
22
Q 2015 Q - The album that changed my life
x
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
18
Boek 2016 Luisteren &cetera, Albums van Bob Dylan
x
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
21
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x
x
Ultimate G... 2018 The top 40 singer-songwriter albums
x
39
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
21
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1975-1979
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
22
Rolling St... 2020 Rolling stone - Top 500 albums (2020 edition)
x
9
Boek 2021 1001 albums you must hear before you die : Jaren 70
x
x
Lust for L... 2022 Lust for Life - De 50 beste singersongwritersalbums
x
x
Uncut 2023 Uncut - 500 greatest albums of the 1970s
x
4

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk