Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Cosmo's factory Creedence clearwater revival

Jaar
Muzieklijstjes
1970



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Oor 1987 / 19 Recensies Jules Lekanne Deprez
100 2005 / 1 Ross Fortune
Hea 2005 / 5 Discografie Paul Stramrood 4
Oor 2007 / 10 Voor Beginners Jan van der Plas
Rev 2008 / 10 Albums Opnieuw Tjerk Lammers 5
Moj 2008 / 180 Filter Reissues Jim Irvin 5
Hea 2009 / 1 Recensies Rock Pieter Wijnstekers 4.5
Moj 2020 / 322 Filter Reissues Jim Irvin 5



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Boek 1977 The top 200 rock 'n' roll albums of all time (1977)
x
96
Oor 1979 Oor - De jaren zeventig
x
1
Boek 1981 Boek: Dave Marsh & Kevin Klein. The book of rocklists - 1970
13
Oor 1987 Oor - Eeuwlijst (t/m 1987)
x
1
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
x
669
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
39
Rolling St... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
265
Pitchfork 2004 Pitchfork - The top 100 albums of the 1970s
x
54
Rolling St... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
x
Internet 2006 Robert Christgau - Albums met A
x
x
Internet 2006 Wat is het allerbeste album? Genomineerde titels (VPRO)
x
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
170
Uncut 2008 Uncut - the 30 best reissues
4
Wah Wah 2008 Wah Wah - Groeten van Rottumerplaat
x
1
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
187
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
195
Boek 2011 Mourits & Steinz: Heartland & pubrock
x
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
177
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
193
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
178
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
191
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x
x
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
191
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1970-1974
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
209
Rolling St... 2020 Rolling stone - Top 500 albums (2020 edition)
x
413
Boek 2021 1001 albums you must hear before you die : Jaren 70
x
x
Uncut 2023 Uncut - 500 greatest albums of the 1970s
x
116

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk