Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Tonight's the night Neil Young

Jaar
Muzieklijstjes
1975



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Oor 1975 / 12 Hoort zegt 't voort! Constant Meijers
Moj 2001 / 96 How to buy Neil Young Sylvie Simmons
Hea 2002 / 2 Discografie Louis Nouws 4
100 2005 / 1 Theunis Bates
Oor 2008 / 6 Voor Beginners Jan van der Plas
Q 2008 / 265 How to buy Neil Young Peter Kane
Q 2010 / 282 Lost Treasure Kelly Jones
Moj 2013 / 241 How to buy Neil Young Ross Bennett



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Village vo... 1975 Village voice - Jaarlijst 1975
5
NME 1975 NME - jaarlijst 1975
11
Oor 1975 Oor - Jaarlijst 1975
5
Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
x
Oor 1979 Oor - De jaren zeventig
x
2
Rolling St... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
Oor 1987 Oor - Eeuwlijst (t/m 1987)
x
2
Oor 1991 Oor - De jaren 1971-1991
x
1
Rolling St... 1992 Rolling stone - Illustrated history of rock and roll (1992)
x
x
NME 1993 NME - the 70's
x
43
NME 1993 NME - writers top 100 albums
x
94
VPRO 1994 VPRO - de plaat van de eeuw
x
22
Boek 1995 Spin alternative record guide: top 100 alternative albums
x
14
Rolling St... 1997 Rolling stone - 200 albums
x
x
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
x
199
Algemeen D... 1999 Algemeen Dagblad - top 100 van de eeuw (David Kleijwegt)
x
15
Guardian 1999 Guardian - alternative top 100 albums ever
x
44
NME 2000 NME - writers choice for the most heartbreak albums of all time
x
14
Mojo 2001 Mojo - How to buy Neil Young
x
Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Rock
x
x
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
10
Rolling St... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
331
Rolling St... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
x
Internet 2006 Robert Christgau - Albums met A
x
x
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
348
Internet 2006 100 greatest albums of all time (Paul Morley)
x
x
Guardian 2007 Guardian - 1000 albums to hear before you die (2007)
Mojo 2007 Mojo - Big bang! : 100 records that changed the world
x
83
Oor 2007 Oor - Top 100 aller tijden (2007)
x
4
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
137
Q 2008 Q - How to buy Neil Young
1
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
138
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
142
Boek 2011 Mourits & Steinz: Neil Young
x
Rolling St... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
330
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
148
Mojo 2013 Mojo - How to buy Neil Young
6
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
167
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
195
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
163
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
196
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x
x
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
198
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1975-1979
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
204
Rolling St... 2020 Rolling stone - Top 500 albums (2020 edition)
x
302
Boek 2021 1001 albums you must hear before you die : Jaren 70
x
x
Uncut 2023 Uncut - 500 greatest albums of the 1970s
x
243

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk