Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

The Velvet underground Velvet underground

Jaar
Muzieklijstjes
1969



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

100 2005 / 1 Ignacio Julìa
Hea 2005 / 2 Discografie Louis Nouws 3
Oor 2007 / 6 Voor Beginners Jan van der Plas
Moj 2014 / 244 Filter Reissues Extra Andrew Male 5
Oor 2015 / 1 Play Reissues Erik van den Berg
Lus 2015 / 48 Albums Opnieuw Dominique van der Geld 5
Moj 2015 / 254 Filter Reissues Mark Paytress 4



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Boek 1977 The top 200 rock 'n' roll albums of all time (1977)
x
191
Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
x
NME 1985 NME - writers all time 100 albums
x
60
Boek 1987 The top 100 rock 'n' roll albums of all time (1987)
x
82
NME 1993 NME - the 60's
x
31
NME 1993 NME - writers top 100 albums
x
58
Boek 1995 Spin alternative record guide: top 100 alternative albums
x
41
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
x
130
Algemeen D... 1999 Algemeen Dagblad - top 100 van de eeuw (David Kleijwegt)
x
54
Guardian 1999 Guardian - alternative top 100 albums ever
x
65
Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Rock
x
x
NME 2003 NME - 100 best albums
x
21
Rolling St... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
314
Rolling St... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Boek 2005 1001 albums : Jaren 60
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1960s
x
x
Internet 2006 Robert Christgau - Albums met A
x
x
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
42
Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
2
Mojo 2007 Mojo - Big bang! : 100 records that changed the world
x
34
Oor 2007 Oor - Top 100 aller tijden (2007)
x
3
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
200
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
168
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
172
Rolling St... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
316
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
170
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
187
Uncut 2014 Uncut - The best of 2014 Reissues
16
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
202
NME 2015 NME - Lost albums
x
51
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
52
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time - Individual number ones
x
Boek 2016 Luisteren &cetera, Albums van the Velvet underground
x
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
187
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1960s
x
x
Pitchfork 2018 Pitchfork - the 200 best albums of the 1960s
12
Uncut 2018 Ultimate record collection: the 1960s
x
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
186
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
188
Rolling St... 2020 Rolling stone - Top 500 albums (2020 edition)
x
143
Boek 2021 1001 albums you must hear before you die : Jaren 60
x
x
Uncut 2022 Uncut - The greatest 500 albums of the 1960's
x
13

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk