Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

I want to see the bright lights tonight Richard & Linda Thompson

Jaar
Muzieklijstjes
1974



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Oor 1974 / 11 Hoort zegt 't voort! Constant Meijers
Hea 2000 / 5 Discografie John van Tiel 4
100 2005 / 1 Michael Heatley
Muz 2005 / 3 Recensent onbekend
Oor 2007 / 9 Voor Beginners Jan van der Plas
Q 2008 / 264 How to buy English fo... Peter Kane
Moj 2014 / 250 File Under (Jim Irvin... Jim Farber 4
Moj 2017 / 279 Last Night a Record C... Shirley Collins
Moj 2017 / 287 How to buy Richard Th... Andrew Male
Lus 2023 / 127 Artikel Martin Cuppens



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

NME 1974 NME - jaarlijst 1974
29
Oor 1974 Oor - Jaarlijst 1974
4
Boek 1977 The top 200 rock 'n' roll albums of all time (1977)
x
133
Boek 1987 The top 100 rock 'n' roll albums of all time (1987)
x
35
Oor 1987 Oor - Eeuwlijst (t/m 1987)
x
1
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
x
150
Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
Q 2003 Q - 50 best British albums ever! : see also
x
41
Rolling St... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
479
Heaven 2004 Heaven - Jaarlijst 2004
1
Uncut 2004 Uncut - jaarlijst 2004 - Reissues
9
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
x
GQ 2006 GQ - 100 coolest albums
x
67
Guardian 2007 Guardian - 1000 albums to hear before you die (2007)
Mojo 2007 Mojo - Big bang! : 100 records that changed the world
x
70
Q 2007 Q - How to buy '70s Brit folk
x
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
313
Q 2008 Q - How to buy English folk
2
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
333
Mojo 2009 Mojo - The 50 greatest Island records
x
19
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
352
Rolling St... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
471
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
336
Heaven 2013 Heaven - De 50 beste singer song writers
x
10
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
383
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
411
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
435
Mojo 2017 Mojo - How to buy Richard Thompson
1
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x
x
Ultimate G... 2018 The top 40 singer-songwriter albums
x
35
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
435
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1970-1974
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
427
Rolling St... 2020 Rolling stone - Top 500 albums (2020 edition)
x
485
Boek 2021 1001 albums you must hear before you die : Jaren 70
x
x
Lust for L... 2022 Lust for Life - De 50 beste singersongwritersalbums
x
x
Mojo 2022 Mojo - Last night a record changed my life
x
Uncut 2023 Uncut - 500 greatest albums of the 1970s
x
37

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk